Geselecteerde taal:


Bedrijf

De geschiedenis van ons prachtige bedrijf begon in 1966, toen de oprichter van Hooijer Food Ingredients, Ab Hooijer, trouwde en zijn geboortestad verliet om in Oosterzee, Friesland een boerderij met koeien, kippen en kalveren op te richten. Toentertijd viel hij behoorlijk op met zijn gemixte boerderij tussen alle doorsnee Friese boeren.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich aanzienlijk uitgebreid door uit te strekken naar nieuwe locaties en Ab Hooijer begon met het importeren van magere melk uit Duitsland. Deze werd vervolgens ook verkocht aan andere kalverhouders. Hedendaags is de magere melk vervangen door een ruim aanbod aan voeder producten en is Hooijer Food Ingredients een belangrijke leverancier voor veel kalverhouders.

Ab Hooijer is overleden in 2004. Het bedrijf wordt nu bestuurd door Arjen en Jantine, zijn zoon en dochter.

Sinds 2013 is het bedrijf gevestigd in Heerenveen, bij de International Business Park Friesland naast de snelweg A7. Naast het bedrijf is ook de productie-installatie en voorraad hier gevestigd. Er kan per dag tot aan 100.00 liter aan product verwerkt en de opslagcapaciteit van het bedrijf is 500.000 liter.

Hooijer Food Ingredients is GMP+ gekwalificeerd en een uitstekende en betrouwbare partner, te danken aan het bedrijf zijn levenslange ervaring in het veld van dierenvoeding. We doen wat wij beloven en bieden goede traditionele Nederlandse diensten, wat betekent dat wij leveren vanaf een minimum van vijf ton en op een tijd die u schikt.